Vakantie

Fijn op vakantie !

Genieten van vakantie

Vakantie betekent enerzijds een vrije periode wanneer men nog in de arbeidszame periode van het leven verkeert, maar anderzijds natuurlijk ook het vertrekken van huis om elders te genieten van zon, bos, cultuur of wat u ook maar prettig vindt. Ook op oudere leeftijd kan men nog zeker de behoefte hebben om lekker van huis weg te gaan om elders een aantal dagen of weken te genieten.

Genieten van een stedentrip

Een stedentrip is leuk voor jong en oud. Men kan kiezen voor een stad dichtbij of veraf, voor een dagje uit of weekend weg en veel steden hebben een groot en gevarieerd aanbod van cultuur, shopmogelijkheden en hebben alles in huis om te relaxen. Op de website tips over stedentrips vindt u interessante informatie over wat vele Europese steden in huis hebben aan bezienswaardigheden.

Anders vakantie vieren ?

Sommige mensen blijven tot op hoge leeftijd geheel zelfstandig hun vakantie regelen en vieren, anderen kiezen op een gegeven moment liever voor geheel geregelde vakanties of groepsreizen. Dit is natuurlijk een persoonlijke keuze.

Organisaties die speciale reizen voor senioren in het aanbod hebben

Bij de volgende organisaties vindt u reizen speciaal voor senioren:

– Plus Senioren reizen envakanties ouderen 40+
– Reizen voor 50+,55+,60+,65+
– Senior Vakantie Plan

Tips voor senioren

Als senior kunt u gemakkelijker dan anderen van een aantal mogelijkheden gebruik maken waardoor vakanties goedkoper zijn. U kunt bijvoorbeeld gemakkelijk het echte en zeer dure hoogseizoen vermijden met als bijkomend voordeel dat u in het middenseisoen veel meer keuze heeft uit prettige accommodaties.